Essenza Titia Maxime Nachthemd lange mouw Bijou blue

89,95

KIES HIERONDER JE MAAT

Voor jou is niets vervelender dan iets bezorgd krijgen dat niet past. Twijfel je over je bestelling? Over de juiste maat? Staat jou maat er niet bij? Wellicht kunnen we het bestellen. Bel ons dan op 0570-613414. We staan klaar om je persoonlijk te adviseren met alle ervaring en passie die we in ons hebben.

De ruimvallende Titia jurk is een perfecte combinatie van elegantie en comfort. De wijde ronde hals creëert een subtiele en flatterende look, terwijl de lange, aangesloten mouwen zorgen voor een elegante en gestroomlijnde vorm. De Titia jurk heeft een split in de zijnaad, wat een speels en verleidelijk detail toevoegt. De lengte tot onder de knie maakt deze jurk zowel stijlvol als comfortabel. Gemaakt van het duurzame materiaal Lenzing™ EcoVero™. Deze stof is vergelijkbaar met viscose: heerlijk licht en zijdezacht, valt soepel om het lichaam, is comfortabel rekbaar, ademend en lichtglanzend. Deze rijk vormgegeven print toont een arrangement van tulpen in een speels en vloeiend patroon. De tulp varieert in verschillende stadia van bloei: van gesloten knop tot een volledig geopende bloem. Door het tonale kleurgebruik krijgt deze print een modern gevoel. Het dessin is ontwikkeld in samenwerking met fotografe Kreetta Järvenpää (geboren in 1974, Finland).

Extra informatie

kleur

maat

XS, S, M, L, XL, XXL

Essenza Titia Maxime Nachthemd lange mouw Bijou blue

89,95

KIES HIERONDER JE MAAT

Twijfel je over je bestelling? Over de juiste maat? Staat jou maat er niet bij? Wellicht kunnen we het bestellen. Bel ons dan op 0570-613414. We staan klaar om je peroonlijk te adviseren met alle ervaring en passie die we in ons hebben.