Essenza Nora Uni Lange broek Slate grey

79,95

KIES HIERONDER JE MAAT

Voor jou is niets vervelender dan iets bezorgd krijgen dat niet past. Twijfel je over je bestelling? Over de juiste maat? Staat jou maat er niet bij? Wellicht kunnen we het bestellen. Bel ons dan op 0570-613414. We staan klaar om je persoonlijk te adviseren met alle ervaring en passie die we in ons hebben.

Maak kennis met de Nora broek, een perfecte mix van comfort en elegantie. Deze broek heeft een middelhoge taille en een elastische tailleband met een aansnoerlint, waardoor hij niet alleen stijlvol maar ook uiterst comfortabel is om te dragen.
De rechte, wijde pijpen geven de Nora broek een tijdloze en vloeiende look, terwijl de schuine steekzakken een praktisch en chic detail toevoegen. De lengte tot aan de voet maakt deze broek veelzijdig en geschikt voor zowel casual als meer formele gelegenheden.
Deze stof is gemaakt van het natuurlijke materiaal modal, gecombineerd met elastaan. Modal wordt gemaakt van beukenhoutpulp. Haar zachte eigenschap maakt het een perfecte stof voor pyjama’s en homewear. Modal is een heerlijk draagbare, soepele stof die het lichaam omhelst.

Extra informatie

kleur

maat

XS, S, M, L, XL, XXL

Essenza Nora Uni Lange broek Slate grey

79,95

KIES HIERONDER JE MAAT

Twijfel je over je bestelling? Over de juiste maat? Staat jou maat er niet bij? Wellicht kunnen we het bestellen. Bel ons dan op 0570-613414. We staan klaar om je peroonlijk te adviseren met alle ervaring en passie die we in ons hebben.